sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

There's no more rabbits in my hat to make things right

Moiw ♥ Mulla on todella onnellinen olo taas vaihteeks, mut juu, tosiaan edellispäivänä meitsi heräs klo 6 maissa ja klo 8 lähti bussi kohti Lahtea ! Bussimatka oli aika pitkä, 3½h nimittäin. Onneks oli sellanen bussi mis on takana 3hlö paikka niin voi ees yrittää nukkua :D Olin joskus puol 12 Lahdessa ja koska en vaan osaa, lähdin väärään suuntaa kävelee ku etin rautatie - asemaa ku Linda piti löytää. Oli jees kävellä varmaa 3km turhaa matkaa! Noh, oltiin sit Sibeliustalolla noin klo 13. Oltii siin toivos et oltas ensimmäisiä siel mut ei, siel oli pari sankaria ollu puol 7 asti !
Päästiin sisälle siin 5 pintaan, se tekee sibbetalost oikeesti niin huikeen ku voi jonottaa sisällä ;) (ei sillä et mitenkää vanhaks alkais tulee..) Kasin maissa alko pääsee sisälle ja ysiltä alko soitto. 
Ainiin, pitäs varmaan mainita että mikä bändi? 
No Sunrise Avenuen tietenki :)
Ne on vaan yksinkertaisuudessaan paras bändi mitä Suomesta löytyy. Mun mielipide. Tota livefiilistä ei saa mistää muualta. Oli ehottomasti paras keikka tähä mennes ! ♥ En nyt oo iha varma mut tais olla 16. keikka mulle?

 Sibbetalo, eli Finlandia - klubi on paras keikkapaikka missä oon ollu (olin siellä viime vuonnakin) Siel on hyvä äänentoisto, hyvän kokonen lava, valot, soittoaika yms yms kaikki muu. 
Ainoa asia mikä sai mut suurimman raivon partaalle ikinä, oli se että pari idioottia tunki meijä paikoille eturivissä keikan alussa. Puhuin siel et jos ois ollu pullo jossa nestettä nii se ois löytyny piakkoin näitte hiuksista. Oikeesti mua ei oo varmaa ikinä raivostuttanu noin.Onneks pojat veti parhaan keikkansa just oikeesee
 aikaan :)
Sitä keikkaa kuvattii jonkun verran, kuultiin siitä ku oltiin narikkaan menossa! TÄÄLTÄ voi kattoo
Jäätii sit Lindan kanssa yöks hotelliin, Lahden keskustaan. Lähin yhen maissa bussilla ku säädin siel nii en ehtiny siihe mihi piti :--D
Pakko muute viel mainita lahdesta et siel taidetaa elää jollai muulla kaudella ja oma liikennekulttuuri löytyy myös + saatto naurattaa ku siel oli mm tälläset liikkeet jotka bongattiin: 

Riku motor, samui thaihieronta ja Tiina's tattoo6 kommenttia:

 1. hei ei mitenkää pahalla tai mitään, mut onks pakko laittaa monta melkei samaa kuvaa tänne, et eiks kannattais valita vaan ne parhaimmat ja laittaa muutama.. Muuten ihan kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannu saman ja siks laitan niitte samanlaisen kuvien väliin muita mut oon aikeis et jättäisin pois! Mulla on vaan niin suppeesti noita kuvia aina et siks laitan ettei jää pieneks julkaisuks mut kiitos palautteesta :)!

   Poista
 2. miten sulla on näin ns. huonoi kuvii vaik sul on järkkäri? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta kommentista : D! Koska keikalla on pimeä = täytyy käyttää salamaa, oon kaukana eikä oo objektia, jos on keikalla niin ihmiset tönii + vielä se että jos on mukana keikalla niin niit kuvia vaan räpsitään :) eriasia joku pienempi bändi jota meen tarkoituksella kuvaamaan :D

   Poista
 3. Vähänkö ihanan tuntunen blogi! Ja kerranki kunnollisiakin keikkakuvia lovlovlov! itekki oon yrittäny.. tagien kautta löydät miun valonkuvailut.. tai keikkakuvat! :D

  http://artlifeandtravel.blogspot.com/

  VastaaPoista