maanantai 12. marraskuuta 2012

Silmies taakse minä en nää.

Tervehdys !
Täs mä ny taas oon, vähä ristiriitaisin fiiliksin kylläkin :D Mulla on täs jonkun verran kuvia (tosin kaikki kännykällä räpsittyjä) Kävin kattelemassa Jesse Kaikurannan keikkaa tossa 7.11.
Pakko sanoo et olin ilonen et menin tonne, ihan mieletön keikka oli! Rakastuin Jessen ääneen jo Voice of Finlandin ensimmäisen karsinnan jälkeen. Toi keikka oli Logomossa. Oli tosi tunnerikas keikka ja kylmiltä väreiltä ei voinu välttyä. Sit vähä nauratti ku keikka alko Tulva nimisellä biisillä, jossa on sellanen tietty melodia alussa ja sit tulee sellanen vahva melodia ja sen jälkeen Jesse tuli lavalle - mulla meni kylmii väreit ja tuli perhosii vatsaan. Mitä, miks ihmees? :D Näin on käyny KERRAN ennenki ja sillo kysees oli Green Day ja Billie Joe. Miettikää sitä.
Otsikko: Jesse Kaikuranta - Olen Valmis


Sit mulla on kaikkii random kuvii täs mun viikosta, kävin myös Lauantaina kattelemassa rakkausbändiä nimeltä MadCraft Uniikki nimisessä nuorisokahvilassa, joka myöskin on entuudestaan tuttu ! Siel esiinty myös Floaded, joka on mulle myös tuttu bändi - myöskin erittäin hyvä !
Siel oli mun seurana Laura, Joni, Katri, Milla, Sini ja Kristiina, oli iha mielettömän kivaa :) 

 ^ aijaijaijaijai en voi muuta sanoo ku et voisko olla helmikuu?
Viimeks kerroin että oon menossa myös poriin. Se reissu nyt jäi erinäisistä syistä ja oon iha tyytyväinen, ehkä jopa iloinenkin. 
Alus mainitsin ristiriitaista fiiliksistä ja se johtunee osaks tosta porijutusta ja myös siitä et oon päättäny muuttaa blogin nimeä ja ulkoasua - ollu jos suunnitelmis kauan, etenki toi nimi juttu. Noh, ehkä mä seuraavas blogimerkinnäs oon saanu jo päätettyy jotakin? :D Oon kaks kertaa ollu aikeissakin mut sit blogger on temppuillu joten ei oo saanu mitää tehtyä :D Kiitos kommentoijalle! Sait mut toimii nimittäin vaikka ittee on häirinny samat asiat jo pitkään : D

1 kommentti:

  1. mul on taas ikävä sua, olitte mun ilona liia vähä aikaa♥ :( come back dear

    VastaaPoista