maanantai 3. joulukuuta 2012

I need them just as much as they need me.

Otsikko:
Memphis May Fire feat. Danny Worsnop - Losing Sight

Moikkelis moi! Viimesimmästä postauksesta onki jo aikaa. Lähinnä johtuu siitä et tiesin meneväni Helsinkiin 1-2.12 joten päätin säästää energiaa siihe sitte :D Harmittaa tosin et meni toi kuvatila taas tästä ja pitää kai sit säännöllisesti alkaa käyttää Picasaa apuna. Toivottavasti onnistun :p
Mut niin, olin Helsingissä kattelemassa 1.12 Dylania ja monii muita Tavastialla :) Kuuntele TÄSTÄ Dylanin luomustudio-video biisistä Helsinki-Stockholm :) Oli kivaa, oli hirmukiva nähä kaikkii ihanii ihmisii pitkäst aikaa :)!
Jontsalla oli muute eri pipo (sun ei ollu tarkoitus tajuta, kuhan kiusaan eheh)


 Lähettii Turusta veljen ja vanhempien kanssa ja yövyttii sit kans yhes hotellissa :D 2.12 kävin tekees jouluostoksia Jumbossa ja illalla meninki Kids Rock tapahtumaan kaapelitehtaalle, Helsinkiin!
Siel oli Anna Puu, Anna Abreu, Sturm Und Drang, Ronya, Antti Tuisku, Jesse Kaikuranta ja Follow Your Instinct! Menin lähinnä siks ku ton viimeseks mainitsemani jenkkibändin kanssa laulo Samu Haber, joka taas on tuttu Sunrise Avenuesta :) Päätin lähtee ku siel oli muutenki iha lupaavat esiintyjät ja en kyllä yhtää kadu! Oli tosi kiva ilta :) Tulee muutes telkkarista 22.12, en tosin tiiä kanavaa :--D

 Tää o ehkä fiksuin kuva ikinä. Ei lisättävää
 Loistavat haarat. Kyllä, luit oikein.

 Kunnon laaturaiskaus picasalta ♥

Sain muutes tänää kuulla et mulla ois opiskelupaikka Espoon Omnias kotitalouspuolella! Voi olla et täs on muutto Espooseen viel joskus tän vuoden puolella! Hui!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Espoon Jumbo... :D:D:D:D:D:DD:D:D:DDD:::DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mitä? :D tekstissä ei missää kohtaa ole espoon jumbo, jumbo kylläkin... et lue vähä tarkemmin :D

   Poista