sunnuntai 19. tammikuuta 2014

"Saanko mä ottaa teistä kuvan, näytätte niin faneilta!" #TeamMadCraft

Mulla on sellanen fiilis, et voisin vaan hehkuttaa tätä yhtä bändiä maasta taivaisiin, MUTTA koska mä olen sen jo pariinkin otteeseen tässä blogissa tehnyt, niin kerrottakoon näin lyhyest että: 
MadCraft on parasta! Olin siis kattomassa Katrin kanssa Uuden musiikin kilpailun karsintoja 18.1.

Miksi? Koska siel oli yks bändi, mitä oli vaan pakko lähtee kannustamaan. Kyseessä siis toki MadCraft. Jos joku ei oo kuullu niitten kilpailubiisiä Shining Bright nii menkää kuuntelee --> TÄSTÄ 


Karsinnat oli siis Lintsin Peacockissa! En ollu enne käyny siel, ihan siisti paikka kyllä! Miesten vessa hengaus oli paras.

Eli siis. MadCraft pääsi jatkoon (toki) eli ens viikolla ois sama uudestaan..:D oli paras viikonloppu/päivä hetkeen ja oon onnellinen + on tosi hassu olo et bändi mitä on tullu seurailtua (somessa, höhö) yli kolme vuotta, on päässy mukaan tälläseen, ku kelaa missä mä niitä oon ollu siihe aikaan kattomassa :--D Toisaalta eihä se ihme ole, ne o törkeen hyviä!

Niitten vedon näkee ainaki täältä! 36.20 alkaen :) http://areena.yle.fi/tv/2110946
 Tää on pöllitty katrilta hoho

Mut siis niin. Jos ette ole edelleenkään kuullu Madcraftista niin menkää nyt tsekkaa oikeesti. Iha vaikka senkin takia et ne on nii huikeita tyyppejä kaikki ja koska TeamMadcraft on parasta.
--> https://www.facebook.com/MadCraftOfficial?fref=ts
IVK

1 kommentti:

  1. lol en jaks kirjautuu mut a)ääääääääääääääääääää b)kiva toi lähikuva mun naamast hyi satan c)ensviikol uusiks d)lounas e)äääääääää f)oot rakkaus

    VastaaPoista