sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lupaa että jos se meidät hajottaa kirkkaalla äänellään, se kaikki ehjäksi saadaan.

Okei eli nyt tulee kunnon kuvaoksennus mun kahdesta viimesimmästä kuukaudesta!

Otsikko: Happoradio - Kuusi jalkaa kevätjäälle
Niiku yllä näkyy, lähin kattoo Drop the pilottii ja Blind Channelii on the rocksiin. Oli molemmilta hyvät keikat :) Kuvasin sieltä videon ja drop the pilotin uudella musavideolla on kans pätkii tuolta, linkkaan ne toho!Täältä näkee Drop the pilotin videon --> HERE


 1.2.2014 oli se päivä, jolloin UMK finaali oli Baronalla. MadCraft pääsi siis finaaliin asti! Oon tosi ylpeä meijä pienistä :) Softengine voitti ja pääsee edustamaan suomea euroviisuihin!


Tossa muuten Mädäreitten uus musavideo/kooste UMKsta!


7.2.2014 kävin Sunrise Aven keikalla. Se on parasta mitä on, ja ikävöin niitä ihan sikana taas :c laitan tähän jonkun randomin kuvaaman keikkavideon sieltä koska ei oo mitää matskuu itellä (olen todella laiska nykyään)


16.2.2014 oli All time lown keikka. Valvoin joku 50h näin nopeesti laskettuna, enkä ees menny jonottaa niin pitkäks aikaa (vaikka tuntimäärästä vois kuvitella) valvottii siis katrin kans koko yö ja lähettii jo 5 mais vaeltaa helsinkii ja hengattii steissil koko päivä..järkeä? joo, paljon. Mut oli paras keikka missä oon ollu. Näin lyhyesti sanottuna :D!
 Kävin myös katrin luona helmikuun loppupuolella ja värjäsin muuten pinkit hiukset!
 28.2 kävin kattoo klubilla The Reed Fagsii ja Yournalistii! Oon tainnukki ensimmäistä täällä kehuakin mutta Yournalist oli kyllä todella positiivinen yllätys, vaikka oon niistä diggaillukki jo aika kauan! tykkäsin iha sikana :D!


 Ja 4.3 oli MadCraft hyvinkään Willassa! Must tuntuu et en osaa enää elää ilman niitä. Yhyy. 8.3 oli 30 seconds to mars hartwalilla! Sinne lähtö oli vähä sellanen päähänpisto ku olin jo päättäny et en lähe koska raha mut lähin silti ja en kadu kyllä! 13.3 kävin kattoo Suovalaa Bar looses bändikisois :) Oli positiivinen yllätys kun odotin niitten olevan iha jees mut ne oliki iha tosi jees :D ah ♥


 http://suovala.blogspot.fi/2014/03/te-teitte-meille-sen.html <-- sielt voi lukee bändin meininkei, hihi ♥ 20.3 oli Happoradio. Miten mä oikein kuvailen ees tän tunteen. Olen aivan rakastunu. Siis oon tykänny niistä jo monta vuotta mut tää uus levy vaa vei mun sydämmen oikeesti aaaaa en kestä. Haluan lisää NYT.

http://happoloki.blogspot.fi/2014/03/20032014-turku-klubi.html <-- täältä voi lukee bändin mietteitä keikasta.


 Sitä itkun määrää. Oikeesti en ees sekoa tollasista, en tie mikä tossa ihmisessä on mut ah. Niin ja edellee haluan lisää. Eli saa lahjottaa levyn ja keikkalippuja mulle hetinyt


 Hansamanias 21.3 kävin kattomas Satin circusta! Oon tienny ne jo pitkää mut en oo ikin ollu kattomas. Yllätti kyl positiivisesti!

 ^ säädän..

 Samana päivänä lähin kattoo MadCraftiä saloon. En saa niistä tarpeekseni varmaa ikinä. Rakastan ♥ 22.3 kävin si kattoo Arttu Wiskarii hansamanias! Oli tosi jees, tykkäsin kyl :)
Nyt oon Espoossa Lauran kanssa. Huomenna ois luvassa Dead by april, minkä keikkaa oon odottanu jo huimat 4 vuotta. En kestä venaa. ja keskiviikkona Yournalist :) jeeee!


Ostin Madcraftin innoittamana dallaspullaa. Käykää kattoo noitte idioottien video --> HERE


Kiitos jos jaksoit selata tänne asti, olet ihana :)

6 kommenttia:

 1. Hmm. Tajuatko miltä toi kuva näyttää jossa sun suusta valuu.. jotain?

  VastaaPoista
 2. Niin ja vielä lisäyksenä:
  Kehoitan poistamaan kyseisen kuvan vielä kun pystyt. Tarkoitan siis ihan hyvällä, en vittuile.. mutta ihan oikeasti joku kusipää voi esim. tallentaa kuvan, levittää sitä muunneltulla tarinalla ja sitten se on ja pysyy. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mä poistin sen kuvan melkee heti julkaisun jälkeen koska totesin ite saman! Ei pitäs siis näkyä eikä kyllä näy mulla ainakaan :D et sano jos viel näkyy ku jää häirittee! mut kiitos kommentista :)

   Poista
 3. Juu, eipä näy enää! :)

  VastaaPoista
 4. lol miks luin tän vast nyt mut hihi MI-NÄ ja aaah rakkausjuttuja

  VastaaPoista