keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tää maailma on just niin kaunis ku sallit sen olla.

Moikka! Edellisestä postauksesta on nyt vissii parisen kuukautta ellen ihan väärässä ole?
Joten eiköhän se ole jo aika vähän päivittää missä oon ollu ja miks jne :D

Otsikko: Kasmir - Valkoista kohinaa
Viime postauksen lopussa taisinkin mainita et meen kattoo mädäreitä? Tää oli siis se.
Narinkkatorilla oli tosiaan joku xbox tapahtuma! 
Siel oli ainaki Roope Salminen ja Koirat, Kasmir, MadCraft ja justimus mitä nyt olin tarkotuksel menossa kattomaan :D 
Kai kaikki on luukuttanu kunkkujen uuden levyn jo iha puhki? Mä oon ainaki!


Tän siit saa ku värjää sinist päähä ilman kumihanskoja..eheh.

12.9 menin kattoo Polar motoria ja Jesse Kaikurantaa Kissojen yöhön lintsille :)


Päätin sit lähtee kattoo Jessee toistamiseen Pressaan seuraavana päivänä haha! :D Ei ollu siis suunniteltu juttu mitenkää, hups.Päästii kattoo Kasmirii NRJ studioille :)
Oltii sit 27.9 kolmella eri keikalla. Ekaks oli Nikke ankara, Kasmir ja Robin Kauppakeskus kaaressa, sit bändikisat vernissassa (kuvat bastu ja harmi) ja sit oli Kuningasidean levyjulkkarit tavastialla :)


Ja seuraavana päivänä oli sit aikainen herätys ku päätettii lähtee kauppakeskus hansaan (turkuun) kattoo softenginee :D


Sit tuliki vähä tämmöi extempore lähtö takas stadii ku Kalle Lindroth julkas keikan Henrys pubiin samana päivänä ku se olikin eli 1.10 :D Kai kaikki on kuunnellu jo Kallen Annika biisin? jos ei nii klikkaa TÄSTÄ


Sit oliki 2.10 vuorossa Kasmirin levyjulkkarit :) On muute hyvä levy, kannattaa tsekkailla!Kävin kattoo kans kallee myyrmannis :DOlin kans omas olkkaris keikalla täs yks ilta! Mädärit oli Lontoossa keikalla sitä pysty kattoo suorana netistä :) Ikävä yhyy!
6:55:25 kohast voi katella :) --> PUS


Sit oliki vuorossa reissu mitä oltii odotettu ja jännätty jo melkee vuoden verran eli 
ASKING ALEXANDRIA TUKHOLMASSA!


Laivamatkat meni iha ookoo, jännäsin niitäki iha sikana ku ekaa kertaa ilman porukoita menossa. Oon tyhmä :D Ja Jenni Vartiainen esiinty menomatkalla siellä, ei siis tiietty sitä ku vast laivassa :D!


Saatii iskän kautta siis hotelli ilmaiseks koska iskällä on niin paljon jotain pisteitä tiettyihin hotelleihin, hih ♥
Tää oli Nacka nimises paikas.


En ees halua muistella kuinka noloja jotku hetket oli ku kielitaito ja suuntavaisto oli 0/5 eli ei ole :DD Mut onneks tukholmassa oli sentää ihania ihmisiä jotka osas auttaa ku ei osattu. Onneks TUURILLA löydettii keikkapaikalle. 
Milla kuvas videoo meijän reissulta, saa käydä kattoo jos kiinnostaa :) kanavalta löytyy kans videoo mis on pätkää tuolta Kuningasidean levyjulkkareista!


Mut siis joo. Siel lämppäs Secrets, Crown the empire ja The ghost inside. Noist kaks ekaa kuuluu mulle jo lempibändeihin AAn lisäks joten uaaaaahhh voiko olla täydellisempää?


AA oli täydellisyyttääää en kestä ♥ Oltiin kolmannessa ja tokassa rivissä vaikka tultii paikalla 20min ennen ovien aukaisua :D Lähettii kyl kesken AAn soiton taaemmas koska oltii nii rutistuksissa siel edessä ja takana sai sentää riehuu ilman et kuoli emojen sekaan :DD


En malta venaa reiluu parii viikkoo kun noi tulee suomeen :) Tosin nää kolme ei oo lämppäreinä suomessa. Kyl muute harmittais jos ei ois ollu tuol ruotsin puolella :D!

Iloinen jone nikula?


Voisin matkustaa takas iha vaikka vaa sen takia et saisin tota suklaata ja fanta exotic limuu..yhyy
ME SELVITTII HENGISSÄ?!
Haluun takasinnnnNää kaks räjäytti kans mun pään..
Jos joku ei siis tiedä (tai kukaan..) niin DayShell on Shayley Bourgetin eli Of mice and menin entisen laulajan uus bändi ja tää austin soittaa Set it offissa. Mist nää löytää mut ja ääääää ♥


Sit tullaaki jo viime viikonloppuun :) Olin Lost in music nimisellä festarilla Tampereella kolmen tapahtuman verran :)
Ekana oli klubilla my first band, NEØV, french films ja softengine :) ekaa en muista enkä jaksa ottaa selvää koska oli huono :DD
Softengineltä tuli muuten levy! Sekin kantsii käydä tsekkaa! :)

Ja olin sit yhen välipäivän ja seuraavana päivänä olin kattoos Nikke ankaraa Bar passionis ja sit sielt lähettii Yo-talotte kattoo St.rstaa, päikkäreitä ja kuningasideaa :)

Meil lähti samana yönä tai oikeestaan aamuna bussi stadii päin, tarkemmin kello 8 :D venattii sit nesteellä joku pari tuntii ennen ku lähettii kohti pysäkkii. Meijän onneks noi keikka-ajat oli myöhempään mitä yleensä on (kunkut lopetti joskus puol 3)


Perjantaina meen kattoo suovalaa ja softenginee ja lauantaina one morning leftii ja drop the pilottii :) Oot ihana ku luit pusipusi! ♥
2 kommenttia:

  1. Ooii vitsit ku tapahtunut paljon kaikkee! :Dd ja hassunhauskanihania kuvia ! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tapahtunu nyt ihan liikaa oikeesti! :D mut kiitos :)

      Poista