keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Vielä hetken maa on kuumaa laavaa.

No heeeei siellä!
Tammikuu on kohta jo ohi, what?! Vastahan vuos vaihtu :D

Eli siis hyvää uutta vuotta! Tehää täst vuodesta edellistäkin parempi eks je?
Mut ensin pitää käydä läpi tää mun loppu vuosi, mist on iha mukavasti matskuu olemassa :p

17.10 käytii moonan kans kattomas koirii tavastial niiku edellisessä taisinkin mainita. Oli kyl huikee keikka! Tavastian keikoista olinki kuullu sellast et ne on spessuja, ja nii se kyl oliki!Lokakuussa mulla alko koulu taas työssäoppimisen jälkeen :)
Ei oo koskaa tuntunu nii hyvält palata kouluun :DD


22.10 käytii kattomas Thilia Thaliaa jossa kilpaili Apulanta-elokuvan näyttelijöitä! En millää jaksais enää venaa et se leffa tulee teattereihin.


Kävin kans Turussa 24.10 kattomas Kaija Koota ku satuin saamaa ilmaisen lipun, hah!


28.10 käytii kattelemas kolinaa storyvilles ja 4.11 oliki vuoros kolinaa virgin oilis jossa oli vierailijana Kari Ketonen! Oli kyl iha mieletön! :>


14.11 menin vähä extempore kattoo Evelinaa ja Nikke Ankaraa Turun Yökerhoon! Oli iha mielenkiintoista käydä ku en ollu ennen käyny sielä, iha hauska paikka kyl! Ja Evelina oli kans hyvä vaikka meninki lähinnä Niken takia mestoille :)


18.11 mentii Sannin kans kattoo Timi Lexikonii ja Simaa bar loosee :) Sanni voitti meil ilmaset sisäänpääsytki, heh!22.11 oliki vuoros Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit pressas! :) Bändi tän mun valitseman otsikon takaa. Oli hyvä keikka ♥ ( Biisi otsikossa on siis: Elias Kaskinen ja päivän sankarit - Puumaja, en tiiä oonko sanonu jo mut se on mun iha lempparibiisi niitte levyltä :>)


28.11 oli ihana nähä Madcraftii pitkäst aikaa :) On ne ihania!

XD

2.12 oltiin Kolinan pikkujouluissa! Mitähän tästä nyt sanois..
Oli oikein hauska ilta kyllä! Pääs tutustuu kolina-tyyppeihin vähä paremmin ja viettää kivaa iltaa muutenkin. :)♥
Toi fb-kuva ehkä kertonee tarpeeks loppuillasta xd

Seuraavana päivänä mentii kattoo koirii cafe mascottii :)


6.12 mentii kattoo apista virgin oilii! Oi huikee kyl :)


Joulukuussa mulla oli kahden viikon jakso vielä työssäoppimista. 18.12 oli Kuningasidean keikka virgin oilis :) Rakkautta! ♥

19.12 mun perhe tuli stadii ja yövyttii keskustas hotellissa. Pojat meni kattoo jotai matsia ja äitin ja frendien kans mentii kattoo kolinaa :> 


 Joulun vietin Turussa :) Tykkään laittaa kaikkee kivaa syötävää ja joskus vähä innostun ku on oikeesti aineita jopa josta tehdä xd


26.12 oli vuorossa Tapsantanssit Tavastialla Roope salminen & koirien tahtiin toki! Tuitui ♥


 27.12 lähettiinki merelle, eli Provinssi-risteilylle! Oli iha huikeeta. Tälläselle risteilylle menisin mielellää uudestaan!
Siel esiinty siis Paperi T, Disco Ensemble, Tiisu, Sanni ja Olavi Uusivirta :)


 Uusi vuosi vietettiin kaveriporukalla Turussa! :)
Käytii kattoo päikkäreitä ja yövyttii keskustas hotellis!


 9.1 mentii moonan kans semifinalii kattoo Retro stationii :) Siel esiinty kans Colorblue ja Fistpumping Cats! Viime sunnuntaina käytii Ratto-klubilla Teatteri toivossa! Oli hauska käydä jossai mis ei oo ennen käyny.


 Tosta edellisestä tapahtumasta inspiroituneena lähdenkin tänää illalla kattomaan Beetlehemiä! (oli siis yksi niistä joka esiinty tuolla tapahtumassa!)

Kiitos ku selailit, oot kiva ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti