tiistai 29. marraskuuta 2011

Näytin Jehoville keskisormea ja maalasin silmät mustalla.
Oltiin Helsingissä klo 13. Suunnattiin siit heti ostaa lippuja takas Turkuun, niin ei tarvii enää miettii sitä. Ja onneks mentiin, sillä se vuoro oli korvattu bussilla! Eikä oltas osattu kyllä päätellä tota sitte ku oltas oltu lähös Turkuu illalla : D Vietettii sit päivä Helsingin keskustassa, käytii kampin kaikki kerrokset, forumilla ja stokkalla :)


Kristiina oli ihana ja neuvo meit sit kännykän välityksellä Vernissalle. Itsehän olisin kävelly täysin väärään suuntaan. : D Klo 18 ovet aukes ja 18.15 alotti ensimmäinen bändi, Shiraz Lane. Tää oli iha hyvä mun mielestä!
 

:---------------------------)
Me siel vaa : D © Aleksi Kosonen
 Klo 18.45 alko soittaa bändi nimeltä Pandemonium. Tää oli mun makuun vähä ehkä vaisu.  Ja 19.15 alotti White noise broadcast. Mulla ei oikeestaa oo täst mitää muistikuvaa! Ei varmaa mikää ihan paska ollu ku en oikeesti muista! : D Nyt ku selasin noita kuvia niin muistan et pidin ton laulajan äänestä ainakii! (2 ekaa on Pandemonium ja loput 3 WNB) Näitte jälkeen klo 19.45 tuli lavalla Gege&Ville. Tää oli joku coverbändi. Soitti ihan hyvin ja ne sai yleisön hyvin mukaan, varmaan siks ku soitti tunnettuja biisejä! :) 20.15 alotti Destiny Ocean, jota olinki odottanu koska tiesin tän
 jo entuudestaan. Tosin en ollu tarkemmi kuunnellu musiikkia, halusin pitää tän ns uutena bändinä mulle! Tykkäsin :)


Ton jälkeen soitti Katujen äänet, kello 20.50. Tänki nimen olin kuullu jo aiemmin ku joku kävi mainostamassa. Pakko kyl sanoo et en oikee tykänny. Voi toki olla että nääki on niitä bändejä jotka joko kuulostaa levyllä vaan paremmalta, tai jotka yksinkertaisesti syttyy vasta kun yleisö on täysin mukana.


 Sitte asteliki Pasan pojat lavalle, niillä oli vähä teknisiäongelmia, joten keikka vähä siirty ja ne joutu karsii pari biisii settilistasta + vähä pientä sähläystä saatto se soittaminenki olla. Mut ne silti veti keikan asenteella ja mua ei ainakaa ees häirinny ku esim kitaristi hyppäs kesken biisin hakee uutta kamaa lavalle - ei soitin toiminu. Et saattaa se bändistä jotai kertoo sillon. Ja pidin muutenki niistä, biisit kuulosti hyvältä ja lavalla tapahtu. Täytyy vakavasti harkita et lähtis 9.12 kattoo niitä Hämeenlinnaan :) Meille tuli junaan niin kiire et ei keritty jäädä juttelee tai ostaa kassia, minkä oisin halunnu, mut ehkä sit ens kerralla! :)

Vernissa oli keikkapaikkana just mun makuun! Paikka ei ollu mikää hirveen iso, just sellanen söpö pieni :) Ja siit teki erityisen se, et siel oli iha mielettömät valot! Kaikkii kivoi erivärejä ja muuta - saa hienoja kuvia!

 Lähettii sit heti keikan päätyttyä kohti juna-asemaa ja kerittii just ja just ensimmäiseen junaan kohti helsinkiä. Meil meni sitä hetki kunnes löydettii se bussi, mikä korvas nää junavuorot. Bussimatka kesti liki 3h.

2 kommenttia:

  1. oi että mä niin rakastan tota sun kameraa, noi kuvat ! <3

    VastaaPoista
  2. jotenki eksyin tänne :D:D en tiiä miten T Laura

    VastaaPoista