maanantai 19. joulukuuta 2011

Muuten hyvä, mut älä enää ikinä sano "jee".

Käytiin vimmassa lauran kanssa perjantaina illalla! Siel esiinty Hangman's VooDoo, Elävä Sairaus ja Rockwalli.

Hangman's VooDoo aloitti 19.15. Se oli ihan hyvä mun mielestä! Musiikki oli mun makuun :)
Sen jälkeen soitti Elävä Sairaus. Se oli aika tylsä - vietin aikaa facebookissa.

Sit oli vuorossa Rockwalli!
 Noh, olihan se nyt kiltisti sanottuna ihan paskaa oikeesti.  Niin ja kun kerroin että yleensä vimmassa soittaa 4 bändiä - jokainen 30min. Nyt oli 3 ja rockwalli soitti reippaasti yli tunnin! Ja ihmiset huus niitä viel takaisinkin.
Mikä turkulaisia vaivaa? Ikinä ei oo tänä vuonna ollu vimmassa ees noin paljoo ihmisiä kuin mitä oli nyt. Mutta joo, aika naurettava bändi kokonaisuudessaankin, kuka ees laulaa mustikoista ja taikamasiinoista, like seriously? Laura tuli meil sit yöks.
 Lauantaina laura lähti käymään kotona ja lähdettiin sit Helsinkiin, vaikka melkee ei meinattu päästä lähtee.
Turun paikallisliikenteellä oli jotai mua vastaan ku ei tullu busseja ollenkaan et osin päässy juna-asemalle : D Mut päästiin kumminkin viimein, jouduttii vaa skippaa klo 4 juna ja mennä klo 5.
Klo 20 pääsi sisälle ja klo 20.20 MadCraft alotti. Ne soitti akustisesti koska osa jäsenist oli kipeenä. Oli iha mielettömän hyvä kyllä akustisestikkin! :) Toka bändi oli nimeltään Hunters. Oli iha törkiän hyvä Oli aika energinen tapaus. Kolmas oliki Pyhät Tepot jotka olin nähny vilaukselta jo aiemmin. Se on niitä WTF bändejä, mut livenä ihan hyvä tosiaan!

Nyt on laatu, mut siel me vaa! : D

Lähdettii teppojen jälkee koska haluttii keritä viimeiseen junaan ilma et tarvii kiirehtiä :) Otettii matkaan piparit ja käytiin mäkissä matkalla. Juna lähti klo 23 ja oltiin perillä turussa klo 01. 


Voiko tosta hömelöstä olla tykkäämättä?

Sunnuntaina juhlittii sit mun ystävän seijan synttäreitä, pidettii sellaset pikkujoulu tyyliset iltamat : D Syötii kakkuu ja katottii yks kauhuleffa :)

Musiikkina toimi...

 Tiesin et tänää tulee The Celenen levy, jonka se laulaja lähetti mulle ilmasiks :3 


Ja tadadaaaa! Mun vastaus siihe oli "Kalle ratsastaa pikkutytöllä" 

1 kommentti:

  1. haha, voi noita kuvia :DD ei hävetä! mut toi kakku näyttää niin omnomnom

    VastaaPoista