maanantai 27. helmikuuta 2012

"No missä korvessa me nyt ollaan?!"

Hehe moikka taas! Mun pää räjähtää kohta liiasta ajattelusta.Tosiaan, toi levy tuli! En ees tienny et siin oli mahdollisuus voittaa levyä, ainoostaan niitä finaali-lippuja : D
Ja näistä unohdin kertoo kun kävin kirpputorilla joskus...joskus :p

 Niin ja perjantaina lähdin sit lauran kanssa Helsinkiin kattelee MadCraftia ja Breakneckia! (+ Game Leftover) Lähdettiin joskus 3 maissa turusta ja oltiin perillä noin klo 5. Käytii sit syömäs ynnämuuta erittäin tylsää rutiinia, ja lähettiin klo 7 pintaan lähijunalla Malminkartanoa kohti! Paikka oli nuorisotalo, mut se muistutti ihan koulua! Keikkapaikka oli aivan liikuntasalin näköinen :--D Ja se oli iha kuusessaki viel! Mut jep klo 20 aikoihi soitto alko ku Breakneck alotti! Olin nähny nää pojat Vimmassa joskus syyskuussa(?)! TÄSTÄ voi lukee jos kiinnostaa! Ja kyllä mä niistä edelleen pidän! Ja seuraavaks soitti Game Leftover, täst en ollu ennen kuullu! Se oli ihan hyvä.
 MadCraftista sanon vaan sen että tykkään niistä ♥ 
Lähdettii sit sieltä melkein heti keikan loputtua ja päästiin bussiin turkuun päin vasta joskus 00 pintaan (keikka loppui noin klo 22)
Ja kotona oltiin joskus klo 3 ja nukkuun klo 4 - EI VÄSYTÄ.
Eilen illalla kirjotin tähän asti tätä merkintää ja aattelin et julkaisen sen tuollaisena mutta sit mietin et kai mä voin lisää tähä vielä :d Nimittäin, lähdettii porukoitten kanssa laivalle! Iskä tuli töistä torstaina (työskentelee ruotsissa) ja sille tuli lauantaiaamuna soitto takas töihin, joten aateltiin et voitas lähtee risteilylle samalla ku iskä lähtee töihin! Lähdettiin siis Lauantai-iltana ja tultiin sunnuntai-iltana takaisin ja voittekin jo kuvitella kuinkä väsyny oon :--D Jos rakastaa nukkumista, niin miks sitten rääkkää itteesä ku vois mennä nukkuu? Who knows..

Kyllä, se on pete parkkonen
Ostos laivalta ♥ makso melkee 20e vähemmän kun maissa joten oli pakko! 

3 kommenttia:

 1. jestas työ ootte hullun näköst porukkaa♥ jeaaah pääsen perjantaina siis omieni joukkoon :d

  VastaaPoista
 2. aaa oisit tuonut mulle buenooo (oisin maksanut takasin) ku siljal ei ollut tota >:O mut joo tyksin sun kuvista XD

  VastaaPoista
 3. Ihanat converet, haluun tuollaset! Ja sullon kiva tausta tä blogis :)

  http://aurinkosateenjalkeen.blogspot.com

  VastaaPoista