perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kun silmät vaan suljen, oot vieressä.

Moikka!
Kirjotin viimeks Ruisrockin tiimoilta, enkä siinä muistanu kertoo että meen kaheks viikkoo mökille, joten en kirjoita kun vasta sitten ja no..tässä nyt ollaan!


Lähdettiin tosiaan Kuortaneelle, se sijaitsee Etelä-Pohjammaalla, eli noin neljän tunnin ajomatkan päässä kotikaupungistani Turusta.
Mökki oli siis vuokrattu, tos pari kuvaa sisältä ja paljon kuvii ulkoota ! Oli ihan kiva mökki, vaikka aika paljon vikojakin vois luetella mut jätämpä omaks tiedoks. Voin vaan sanoo et toi huone, minkä valitsin itselle, oli iha ku mulle tehty, AH ♥
(Ps en tiiä mikä ongelma bloggerilla on ku se raiskaa joittenki kuvien laadun..)
 Käytiin ton kahen viikon aikana Power Parkissa, Tuurissa ja Ähtärin eläinpuistossa + Kuortaneella oli yks stunt show jonka juonsi BBstä ja hunkseista tuttu Niko Nousiainen !


 Semmoset ! Nyt mä lähen valmistautuu ku lähen Tampereelle kattelee illalla Kuningasideaa ja Pasaa Amarilloon ja huomenna Pasaa Semifinaalii ja Hey Heatheria Bäkkärille ! c: ♥
Nii ja värjäsin mun hiusset sillä samalla värillä mökil :)

2 kommenttia:

  1. WOW vähä hieno mökki teil! Hoho ja siellä oli moose eli sammy :----DD yhyhy ikävä<3 ja hetukat ja pasa ja kunkut aah!

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset hiukset tuli. :)

    VastaaPoista