maanantai 30. heinäkuuta 2012

Haaveiltiin ikuisesta kesästä joka elettäisiin kahdestaan, mut rakas kaikki ei mee juuri niin kuin me halutaan.


(Otsikko: Pasa - Kesäheinä)

Tosiaan mä tossa vietin just yhe huikeimmista viikonlopuista EVER !
Lähdin perjantaina klo 16 junalla kohti Tamperestia, tarkotus oli klo 15 junaa hypätä mut toki se peruttiin ku olin päässy kivasti asemalle, ihanaa !
Olin sit seittemän maissa siel ja mentiin Moonan kanssa Kukkairockiin ku oli niin paljon aikaa tuhlattavana. Lovex oli siel ja olin odottanu sen näkemist jo kauan ku ei oo ollu mahiksii ikinä nähä + tykkään tokast ja uusimmast levyst :) Pakko kyl sanoo et ei se ollu sitä mitä mä odotin, voi olla ei paikka ja aika kusi ku ne oli reippaasti myöhässäki mut..mä petyin.
Nii ja joku lintu pelastettii ku se oli jääny johonki siimaan kiinni siel ! PULU ON PELASTETTU ! (tais olla kyl naakka..)
+ kadotin mun aurinkolasit :c No onneks niit saa melkee mist vaa ostettuu!


Mentii sit vähä ennen kymmentä Amarilloon odottelee Pasan keikkaa, siel pyöri joku tosi epämääräinen ohjelma joka sai mut iha sekasin ku en pysyny pokerina sit ollenkaa, kiva juttu !
Pasa alotti joskus klo 23 jälkeen ja oli kiva keikka, tykkään niist iha sikana ♥^ Jos kaipaatte elämäänne jotain uutta, nii tossa olis. En kommentoi. 
 Näitte jälkee soittiki sitte Kuningasidea :) Oli huippuu, ne on huikeit !


 Oltiin viel reilu tunti Amarillon pihas tukehtumas ku siel oli liikaa epämääräst toimintaa! Lähettii kohti Helsinkii klo 3 bussilla ja se oli perillä noin klo 6. Päästii klo 7 lähtee vantaalle ja kerkesin nukkuu ehkä 2h ku odotin yhtä puheluu aamupäiväks mitä ei sit tullukkaa. Ei väsyttäny !
Pyörittii sit Helsingis iltapäivä ja keikalle mentii joskus 9-10 maissa. Siel soitti ennen Pasaa joku Tanskalainen bändi nimeltä Ape Of Neptune, joka oli ihan jees. Ei mikää tajuntaa räjäyttävä mut kyllä mä sitä mielummin kuuntelin kuin jotain muuta!

Olavi Levo Band aka Pasa oli hyvä, parempi ku Amarillos joten oon tyytyväine :)!


 Lähdettiin jonku ajan päästä tuolta Bar Bäkkärille jossa Hey Heatherin oli tarkotus soittaa klo 00.15, oltii siel tasalta ja tultii siihe tulokseen et et ne kyl alota viel ku edellinen bändi soitti viel. No se veny sit 30min + keikan alus hajos kaks savukonetta XD Missä ees käy noin? 
ELÄÄKÖ JONTSA?!
Regrets?:in ne soitti puolesvälis et se hämmensi mut iha kiva et liveen tulli muutoksii, jes!
Mut joo, oli tositosi kivaa, rakastan niit ja sillee ! ♥

OTTAKAA KUVA ! (öö..)


Näistäki löytyy luomustudio - videoo ! :)


1 kommentti:

  1. :----D voin nii kuvitella ton elääkö jontsa tilanteen :'D wish i'd been there :c MISSÄ VIIPYY TÄYSIKÄISYYS ?!

    VastaaPoista