lauantai 1. syyskuuta 2012

Can I still steal a moment of your time?


Moikka! Ajattelin nyt yrittää väsää jotakin, vaikka mulla ei hirveesti kerrottavaa olekkaan. Oon täs ollu himas keräämäs rahaa ens viikolle ku lähden porii seikkailee! Alla o kuvii mitä oon puhelimella räpsiny täs välillä + kaks ekaa jopa kameralla (oon ollu ahkeraki)Tajusin täs näit kuvii valitsees et en oo muute tääl kertonu yhest jutust mikä tapahtu tos 22.8. 
Eli siis mun yks tärkeimmistä bändeistä hajos palasiks ku laulaja lähti pois. Kyseessä siis Hey Heather, luultavasti ootte kuullu mun puhuvan siitä täällä, jos ette ole nii selatkaa aikasempii. Se bändi on mulle äärimmäisen tärkee. Bändi etsii uutta laulajaa et kattokaa tuolt jos kuvittelisitte et saattasitte tietää sopivan Joonaksen tilalle! --> http://heyheatherband.blogspot.fi/2012/08/hey-heather-erotti-laulajansa.html
Palasiks sen takia et oon kuunnellu tätä bändii jo reilut 2 vuotta ja aikoinaan rakastuin Joonaksen ääneen, se nyt ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä. Ei ne tuu ikinä olee sama HH mihi rakastuin, et siks aika haikee fiilis. En oo viel taaskaa ymmärtäny et mitä on tapahtunu, vaikka tavallaa sisäistän sen. Viime vuonna ku Väinö (Kitaristi, nykyää laulaa Kuningasideas) lähti, oli sama juttu et tajusin vast reilusti jälkeen päin et mitä todellisuudessa oli tapahtunu ja itkin sit aika hysteerisestikki. Ehkä täs tapaukses saattaa käyd sillon ku meen niitte keikalle, kun uus laulaja on jo messis. Who knows..
Mut samallaista fiilistä ton kuulemisest ei tullu kuin ku väinö lähti. Sillo hyppäs sydän kurkkuu ja iski tietynlainen paniikki. Tää oli jollai tapaa odotettavis, vaikka se iha puskista tuliki.
(jos jotakuta kiinnostaa mist kuvat on otettu ja millo nii kommenttii, oon nyt laiska xd) Kiitos Joonakselle kaikest, jos tätä satut lukee (mitä en usko kyl) mut oot ihana :)♥ + Kiitos viel nykysille HH jäsenille, ootte huippui - ette pääse meist eroo ikinä ♥ puspus1 kommentti:

  1. joonas♥ ... on pitkä. ja sitä pissattaa, pete tuu jo.

    VastaaPoista