perjantai 26. lokakuuta 2012

Run away before you drown or the streets will beat you down.


Moikkelis :) Viimesimmäs postaukses kerroinki jo keikoista mihi olin menossa, mut ennen niitä mentii käymää risteilyllä ku iskä lähti töihin :)

 Ostin ton sieltä, makso jonku reilu 5e. Se on sellanen kolmiulotteinen, iha mielettömän kiva must :D
 Hieman vaa nauroin tota poikaa tuol ku muokkasin kuvaa. Tais olla kiire? :D (oletan siis et on poika)


 Laivareissu meni iha hyvin, lähdettii siis aamulaivalla torstaina, joten oltiin perjantaina aamulla perillä takas Turussa :) Lauantaina mentii Lauran kaa kattoo Kuningasideaa caribia areenalle. Oli tarkotus ostaa liput jos ei voiteta ku oli kilpailu mis pysty voittaa mut Lauraha meni ja voitti joten ilmasiks sinne si :D Siel oli myös JannikaB, Aste ja Cheek (huippumusaa siis)
Siel oli tosiaa järjestelmäkamerat kielletty joten kuvii on vaa pari :c


 Siel myytii tosiaa paitoi ja ostin sitte tuommosen :) En ois ostanu jos oisin maksanu sisäänpääsyst ku liput ois ollu reilut 20e ja toi oli 20e :D joten oli pakko ku oli varautunu muutenki maksaa lipust :p
 Sunnuntaina oli sit luvassa aina yht upee Billy Talent Tampereella. Jonotettii vaivaiset 30min ennen ovien aukasuu ja päästii arviolta 5 rivii. Ei muute potuttanu ku täysikäisille oli rajattu alue nii ois päässy 2 riviin :DD Noh, kyl tuolki riehu iha hyvin :)
Siel oli myös lämppäri josta en viitti kertoo enempää, sillä ekan biisin jälkeen kyllästyin. Johtunee siitä et kaikki biisit oli täysin samanlaisia.


Oli iha mietetön keikka! Kävin talenttei kattomas Ruisrockissa 2010 ja siel oli sama meininki, ellei parempiki, mut jäin pahasti jalkoihi ja oli pakko lähtee kesken pois (vaikka tokassa rivissä oltiinkin) Nyt oli parempi ku pysy mukanaki ja mikä parast, ei kuoltu! 
Eile sato lunta, ihan niillekki tiedoks joilla sitä ikkunaa ei ole :)! Tänääki satanu koko päivän :s hrrr
Meen tänää kattelee kavereitte kanssa Paranormal Activity 4 nimistä elokuvaa, saa nähä onks odotusten arvoinen - oon seurannu ykkösestä lähtien :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti