perjantai 12. lokakuuta 2012

She's not like the other girls I know.

Moikka! Kävin tosiaa kattelees The Rasmusta parisen päivää sitten. Näin ne ensimmäisen kerran 2008, Turussa. Hassua sinänsä, edelleen tää bändi on mulle äärimmäisen tärkee! En oo niitä kuunnellu nyt vähää aikaa mut kaivoin kaikki omistamani vanhat levyt tuolta ja muistin kuinka hienoo musaa niillä onkaan! Uusin levy ei iske, mut nää vanhat on kultaa ! ♥ (Kävin kyllä siis kattelees niitä kaks kertaa viime kesänä, mut ne ei ollu niin täydellisii ku tää, vaikkakin neki loistavii !)
Myös lämppäri oli hyvä, sen nimi oli Contraband :)
En ottanu kameraa mukaan ku halusin vaan kuunnella, mut harmitti ku oisin saanu iha mielettömii kuvii ku päästiin eturiviin :c Noh, ehkä noi videot on iha ookoo ja pari kuvaa mitä kännyllä otin :) Tos on muitaki kuvii mitä oon nyt ottanu :) Ens viikolla meen kattoo ainaki Disco Ensemblee levykauppa äxää (vaikka ne ois klubillaki, tulkaa joku mun kanssa !) Kuningasideaa ja Billy Talentia ♥ Ja huomenna meen messuille :)
Huomasin muute et ku aloin kuvaa tota Ghost of lovee livenä ni et kuvasin samaisen biisin sillo 2008 keikalla, ja huomasin myös et se keikka oli 11.10.2008 ja tää 10.10.2012 + ovet aukes yms samaa aikaa :D Hassuu!

Chill Akustisena

Not like the other girls

Ghost of love

Ja se lämppäri viel :


Olin kans ekaa kertaa logomossa keikalla ja täytyy sanoo et jossai Turkukin on onnistunu! Iha mieletön paikka! ♥


Ah, toi kassi on ihana! Onneks viel tota vanhaa logoo käytetää, se on upee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti