maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kirkolle sanon hei hei.

Enpä oo taas vähää aikaa ollu näin onnellinen. Tästä voin vaa kiittää Katria, joka tuli tänne mun kämpille riehuu muutamaks päiväks. Keskiviikkona käytii kattoo Kuningasideaa. Oli hieno keikka jälleen, kunkut on ihanii ♥


Melkeepä kaikki kuvat on otettu katrin kameralla, lisää löytyy täältä -->


 Perjantai tai torstaina vaa lagattii täällä ja naurettii mm tälle. Lauantaina herättiin liian aikaisin jos kattoo mihi aikoihi mentiin nukkumaan. Aamu lähti käyntiin Tall ship races nimises tapahtumas koska Dylan. Ja tanssittii joittenki polttarityyppien kaa - ollaa nyt jossai hienolla videolla ja kuvis.. Ei näin :--D


Suunnattiiki siitä melkee suoraan keravalle Kuutiofestivaaleille. Melkee puolee välii asti kelattii vaa et miks ollaa täällä mut oli äärimmäisen huikee päivä! Siel oli kyl yllättävän hyvät esiintyjät. Mentii sinne lähinnä Dylanin perässä mut siel soitti myös muitaki mulle mieluisia kuten Idiomatic, STOCKERS! ja mikä parasta THE B AND THE BAND (ehkä nostalgisin bändi ikinä) Ja tää viimeseks mainittu bändi oliki ihan tajuttoman hyvä! Oon nähny ne 2011 ja pidin silloinkin mutta nyt kyllä ne räjäytti potin. En oo pitkää aikaa innostunu mistää bändistä näin. Eilenki pistin vaa valot kiinni ja kuuntelin näit. Hulluus on kai lähellä mut ei se oo nii justiisa!
Käykää ehottomasti kuuntelemassa ja keikalle siitä mars!
ps katri tais olla vähä väsy ku se pyöri nurtsilla ja kolahti rautatankoon. Pää turvoksis loppupäivä mut ei se menoo haitannu!

Tää kuva on facebookista, mahtoko olla kuutiofestivaalien sivuilla? No anyways, vois koittaa joskus näyttää ees vähä lähemmäs ihmistä? Mitä tuumaatte? 

Huomenna oon lähdössä turkua kohti ja lähdetään ruotsiin iskää moikkaa :) Mä lähen täst fiilistelee just valmistunutta pitsaa ja the b and the bandiä!

Näihi kuviin ja tunnelmiin. Pusipusi ku jaksoit selailla ♥


2 kommenttia:

  1. Urpo kunkut oli ke! XD mutjoo oot paras puspus!

    VastaaPoista
  2. Joo mä tajusin sen joskus eile yöl XDDD oon vähä kujal, vois jossai kohtaa vaihtaa

    VastaaPoista