maanantai 15. heinäkuuta 2013

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.

Moikka moi! 
Rock the beach 2013. En ees tiiä mistä aloittaa. Parhaat festarit mis oon ollu, helposti. Okei, ne järjettettiin ekaa kertaa joten joitai asioita voidaa parantaa ens vuotee (kai ne on ens vuonna, please) mutta oli niin jäätävät esiintyjät että en vieläkää tajua mitä oon nähny.

Day 1.
Päivä alko sillä et myöhästyttii Parkway Drivestä kokonaan, nice. Se ei sillai haittaa mut ois ollu kyl hienoo nähä tääki bändi. Ne alotti 15min sen jälkee ku ovet aukes, logic?


No mut samalla lavalla alotti All time low sen jälkeen. Mä taisin vähä innostuu, oli muute erittäin hyvä! Oon odottanu näitte näkemistä nii kauan ku muistan ja ei ollu kyllä yhtää pettymys, aivan loistava!
Olin iha puhki ku taisin vähä riehuu..


Billy talent oli kans hyvä, niiku aina. Se ei jotenki petä ikinä. Oon nähny ne nyt kolmesti ja halajan lisää. Yleisöki on aina nii mukana, ah ihana :)!


 Sit oliki aikaa venailla Green daytä. Katottii muutamii bändei enne sitä mut mainitsemisen arvoista ei oo.

 Oon nähny ne ennenkin ja voin sanoo et edellinen keikka oli parempi. 1 syy on jo se että mun lempi biisi jäi kuulematta ja sitä oikeestaan odotin koko keikan. (wake me up when september ends) ja se oli aika identtinen keikka edeltäjänsä kanssa. Jotenki tuntu ku kaikki yllätty esim siitä et billie "palvo" yleisöö nii mulle tuli vaa sellanen "TÄNKIN mä oon nähny jo" Ihanku ois kattonu vuoden 2010 keikkaa jostai koneelta. Yleisöki oli aika vaisu (ainaki mis mä seisoin.) En haluu valittaa enää GREEN DAY ON LOISTAVA (älkää suuttuko)
Mutta 2010 keikkaa ei oo vieläkää mikää päihittäny. Eikä ehkä päihitäkkään ikinä.


Sit siinä oliki välissä välipäivä eli torstaina ei ollut mitään. Oikeestaan hyvä juttu koska olin iha puhki! 
Katoin koko päivän näitä ja palauduin aika hyvin seuraavaan päivään. Keikoilla käynti on kuntoilua.


Day 2.
Odotin oikeestaa koko päivän A day to rememberin keikkaa. Niistäki oon tykänny jo kauan ja vaa venannu et tulis tilaisuus päästä kattoo, vaikka ne suomessa onki ollu ennen nii en oo päässy. Nyt pääsin, jee ♥ Ja ei ollu yhtää pettymys. Oli loistava! Yleisöki oli iha mieletön, jesjesjees! Ainoo mikä jäi vähä harmittaa on et jäi The blackout näkemät ku seura ei halunnu mennä kattoo (piti jonottaa 30stm). Noh, ehkä ens kerralla!

30STM oli mun mielestä tän festarin upein esiintyjä. Voitti Green dayn keikan helposti. Voi johtua siitäki että tää oli eka kerta näitte keikalla ja oon sitäki odottanu kauan. Mutta tosiaa oli hieno keikka vaikka meinasin kuolla ja mun kangaskassi repes, onneks mitää tavaraa ei kadonnu XD


Day 3.
Mentiin alueelle just sillo ku Enter Shikari alotti. Sitä oon kuunnellu sillee vähän mut mitä oon livevideoita kattonu nii on loistava livenä joten olin innoissani siitä! Mun seura ei oikee välittäny siit mut mä tykkäsin näääääin paljon. Ja niiku kuvaamastani videosta näkyy, oli aika energinen yleisö..Paramore on ollu mulle joskus tosi iso bändi. Siis sillo riot levyn kohdalla. Nykyään en tykkää. Uus levy ei uppoo oikee. Mut livenä ne oli iha hyvii! Vaikkakin moni biisi jäi kuulemat minkä oisin nimenomaa riot levyltä kuulla (kuten crushcrushcrush)


Rammstein. Bändi jonka nimen varmaa kaikki tunnistaa. Mä en oikee musiikillisesti välitä niistä mut oliha niillä iha hauska keikka. En oo pitkää aikaa nauranu noin paljon. Seistii meressä lähes koko keikka. 


Mentii tosiaa On the rocksiin jatkoille. Siel ehittii yks bändi kattoo ja oltii siel vissii johonki puol 4 asti vai? 
No lähdin kuitenki Espooseen 4.19 bussilla joten jotai sinne päin. 


Kirjoitin viimeks että teen yhteispostauksen tästä ja ruisrockista. Mutta ton meijä merisession jälkee nous kuume ja sain jostai silmätulehduksenki ja ne kaikki oikeestaa puhkes just ennen ruissii joten se jäi välistä. Kaikki keiden kaa mun piti mennä sinne oli kipeen :--D Harmittaa koska HIM ja Disco Ensemble yhyy

Katri tulee mun luo keskiviikkon ja mennää kattoo Kuningasideaa nosturii, sielt sit ens kerral juttuu :)
Jeee kiva ku luit ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti