torstai 15. elokuuta 2013

HAASTE

Elikkäs, minun pikkunen Milla (http://miwady-lifestyle.blogspot.fi/) lähetti mulle haasteen: Vihaan sua, mulla menee koko ilta taas tähäh arrrhhhgghghg


No mut eipä mulla kyllä oo parempaakaa tekemistä toisaalta.
Lisäilin kuvii väliin koska en kestä sitä et miltä tä näyttää ilman :D toivottavasti käy yksii.


1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää tehdä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista

1. Oon liian kiltti. Yksinkertaisesti. Oon päässy siit vähä etenemään tässä viimesen parin vuoden aikana mutta viel pari vuotta sitten oikeesti en tienny mitä sana "viha" tarkoittaa, enkä ees valehtele. Se oli kauheeta koska pidin kaiken sisällä ja se jollai tasolla muuttu suruks mun sisällä. Hyi ei enää ikinä.


2. Musiikki on mulle kaikki kaikessa. Parhaat ystäväni oon löytäny yhteisen musamaun kautta ja myös mun persoona on muuttunu erilaisten bändien toimesta (siis hyvään suuntaan toki) Vapaa-aika menee joko keikoilla tai muuten selaillen musaan liittyviä asioita netissä. Sanonta "Musiikki = Elämä" pitää mun kohdalla ehdottomasti paikkansa. En ois tällainen ilman paria bändiä joita kuuntelen. Peace.3. Vihaan ihmisiä. Haha, nyt tulee positiivista tekstii. Ei ku siis esimerkiks oon IHASTUNU kunnolla joskus 2011 viimeks ja seki kesti viikon. Tänään meinasn räjähtää kun yks tyttö ei tienny omaa osoitettaan (16v about ehkä yli) Oon siis tosi vaikeestitavoiteltava ihminen jos ei löydy mitään yhteistä. Kuten lemppari tvsarjaa tai bändiä. Oon iha kauhee oikeesti, kamalaa XD4. Muutin helmikuussa Espooseen koulun takia. Oon haaveillu Espoosta asuinpaikkana jo yläasteella, en oikeestaa vieläkää tiiä hyvää syytä et miks koska en oo ennen tammikuuta käyny ees kunnolla Espoossa. Hassu juttu mut kyllä voin sanoo et pääkaupunkiseutu on just mua varten.


5. Oon ollu ala-asteella ja lievemmin viel yläasteellakin koulukiusattu. Se ei oo ikinä ollu fyysistä, vaa pienii näpäytyksii pitki päivää ja syrjimistä. Muistan joskus kutosella ajatelleeni että mistä se johtuu ja en oo löytäny muuta syytä kuin että ihmiset vaa on perseestä (ajattelin iha sanasta sanaan noin). Yläasteen alussa en jaksanu enää ja pistin vastaan. Siit lähtien se ei oo ollu enää sinänsä kiusaamista vaa oikeestaa pitkiä katseita ruokalassa. Johtunee myös siitä et pääsin eroon kiusaajista ku ne meni eri luokalle mutta voin sanoo et oon ollu niin agressiivinen 7-8 luokalla et oisin oikeesti lyöny jos joku ois tullu sanoo mulle jotai :D kovis. Sillo muutes musa oli iso juttu mikä kasvatti mua ihmisenä ja uskalsin olla omaitteni. Joten voin vaa kiittää ihmisiä jotka on näpäytelly mua sillo, nykyään mikää ei loukkaa mua oikeestaan. Osaan ottaa "who cares?" kortin nykyää esiin jos joku sanoo jotai mistä en pidä.


6. Oon aina ollu eläinrakas. Kissa on eläimistä lähinnä sydäntä ja kaikki kissaeläimet kuten tiikeri ja leijona. Mulla on 3 pientä Degu-karvavauvaa Turussa ja ne on mulle kaikki kaikessa. Oon tässä parin päivän aikana miettiny oman kissan hankkimista ja se on hankinnoissa nro 1 kun rahatilanne sallii. Myös rotta on yks minkä haluaisin mutta ne elää vaan sen pari vuotta että se on vähän lyhyt aika koska on just ehtiny kiintymään ja sit pitääki jo hyvästellä. Kiitos ei ja ei kiitos.7. Kuolema on mulle oikeestaa täysin vieras käsite. Okei, oon menettänyt isoveljeni ollessa 6v ja kaikki isovanhempani. Itkin ensimmäistä kertaa isoveljeni kuolemaa viime jouluna, jotenkin tajusin sen vasta silloin ja kaikki tunteet nous yhtäaikaa (hassua koska en muista oikeastaan mitään hänestä koska olin niin nuori) Ja isovanhemmat on ollu mulle niin "tuntemattomia" koska oon nähny niitä tosi harvoin mutta isän puolelta mummuun ois ollu kiva tutustua sillä oon kuulemma kuin kaksoisolento hänestä nuorempana, mikä on hämmentävää (asun muutes kirstinmäellä ja mummuni nimi oli kirsti)
Mutta siis pointti oli se että meillä on ollu nuo degut nyt 2 vuodesta 2009 ja yksi vuodesta 2010. Ne elää keskimäärin 5-10 vuotiaiksi joten mun vanhimpien mussukoitten keski-ikä häämöttää. Itkin tossa joku kuukaus sitten sitä et miten mä tän asian otan ku ne joskus lähtee koska en tosiaa osaa käsitellä kuolemaa ollenkaan. Saatan henkisesti ja fyysisesti vaa romahtaa. Siks mun suurin pelko onkin läheisen menettäminen. En tiiä mitään niin kamalaa. Will see..


8. Tvsarjat on parasta. Kuten Supernatural, Heroes, Mentalist, House, Californication... Supernatural on iha naurettavan tärkee ohjelma mulle. Oon seurannu sitä vuodesta 2007 (?) muistan sen illan hyvin ku näin aloitusjakson subilta ja jäin koukkuun heti. Monet haukkuu sitä sarjaa koska se on niin huonosti tehty ja siel on noloja jaksoja. Totally agree joissai asioissa. Mut mulle tos sarjas on isompi juttu se side mikä näillä veljeksillä on. Tekisin mitä vaan jotta mulla ois tollanen suhde johonkin ihmiseen kuin noilla kahdella. Jos ette oo kattonu nii KATTOKAA. Rakastan myös disney leffoja, ne on vaa parasta ja niit jaksaa kattoo uudestaa ja uudestaa!
 9. Oon aina haaveillu tatuoinnista. Mulla on ainaki kourallinen ideoita mitkä haluun mun ihoon mutta koska oon niin nössö nii se on vaa jääny. Ehkä joskus.
10. Oon ilta/yöihminen. Ehdottomasti. Rakastan sitä tunnetta ku kävelee yksin kuulokkeet korvissa kotiin yöllä. Mitään parempaa ei vaan ole.11. Mulla on iha käsittämättömän outo huumorintaju. Siis iha oikeesti. Välillä mä itekki mietin et mitä helvettiä miks mä nauran kippurassa tälläselle. Kaverit voi varmaa todistaa..En oo päässy täst kuvast yli vieläkää, nauroin tälle taas iha turhanki paljon..


1. Mitkä kolme asiaa muuttaisit itsessäsi jos olisi pakko?

Laiskuuden, "hällä väliä" - ajatukset ja en haluis olla niin ennakkoluuloinen ihmisiä kohtaan. Esimerkiks saan ihmisestä heti jonkun kuvan jos ne kuuntelee räppiä tai kulkee lippis päässä ulkona.


2. Oletko koskaan jättänyt jotain tekemättä ja katunut sitä jälkeenpäin? Kerro mitä.

On jäänyt. Mulla oli joskus ala-asteella ystävä, joka vaihtoi koulua joskus alkuluokilla (ehkä 2lk) ja oltiin kavereita viel siitä mut sit yhteydenotto vaan jäi ja muistaakseni tää kaveri syytti mua siitä. Samoten kävi erään nettitutun kanssa, siitä voin kyllä heti sanoa että minä pidin yhteyttä (toki olisi voinut panostaa) mutta tää toinen ei tehnyt edes niitä mitä minä ja ystävyyden jäätyminen oli automaattisesti mun syy. Niitä mä ehkä kadun


3. Onko sinulla jotain outoja tapoja, mitä kovin monella muulla ei ole? Millaisia?


Mä en oikeesti tiiä. Aina ku joku kokee et teen jotai outoo nii mulle se on iha normaalia. En ees muista nyt mitää mainittavaa :D


4. Mitä tv-sarjaa tai elokuvaa elämäsi muistuttaa?


Tätä oon ettiny mut ei oo tullu vastaa vielä valitettavasti


5. Mieleenpainuvin lapsuudenmuisto?


Muistan kun mentiin pohjoiseen mummua ja pappaa moikkaamaan, pääsin aina siihen tiettyyn parturiin kiharruttamaan mun hiukset ja sieltä sai aina päärynämehujään sen jälkeen. Ah.

6. Missä toivot olevasi viiden vuoden päästä?

Olisin työllistynyt ja olisin löytänyt jonkun ihmisen elämääni joka olisi kuin kopio minusta


7. Jos löytäisit taikalampun ja saisit toivoa kolme toivomusta, mitkä ne olisivat?


Tää on vaikee. No ainakin se että mun läheisillä ois kaikki hyvin, pyrin aina pitää sen tärkeimpänä asiana. Hyvä itseluottamus ois itelle ja toivoisin myös että kaikki erilainen syrjintä tai halveksunta katois maailmasta. Kuten homoviha


8. Jos saisit matkustaa ajassa... Matkustaisitko tulevaisuuteen vai menneeseen?


Tulevaisuuteen. Menneisyydessä on niin vähän asiota mitkä haluisin kokee uudestaan.


9. Viime kesän hauskin muisto?


- Eli kesä 2012.. Ruisrock 2012


10. Jokin merkittävä hetki elämässäsi, jonka tulet muistamaan aina?


- Kun tapasin Katrin ekan kerran.


11. Joku pieni asia itsestäsi, jota kovin moni muu ei tiedä?


- Oon oikeesti ihan lässy. Itken disneyleffoille ja elokuvis sille ku joku lähtee ja pitää hyvästellä (jopa kun joku vaa lähtee vaik lomalle) Mulla on kova ulkokuori koska oon koulukiusattu. En ikinä kerro kun itken tai jos kerron nii must tuntuu et se on väärin ja et oisin jotenkin heikompi (vaikka sekään ei todellakaa oo huono asia) En osaa näyttää tunteita samalla tavalla julkisesti vaikka kuin haluisin. Anteeks nyt kaikille mut mä en oikeesti jaksa haastaa tai keksii enää mitää mun pää hajoo iha just :D joten jos jotakuta kiinnostaa väsäillä nii kopsikaa tästä. Oon laiska.1 kommentti: