maanantai 26. elokuuta 2013

You're the one who's missing it all.

Moikka! Edellisessä merkinnässä mainitsin että oon alottanu koulun ja nyt siitä on vissii pari viikkoa aikaa. Koulu on alkanu iha hyvin vaikkakin oon hermo kireel siel välillä koska ihmisillä ei selkeesti oo aivot päällä koko ajan. Mut hei, ei anneta sen häiritä koska mähän oon se maailman älykkäin ihminen!


Ostin ainakin tos välis madcraftin merchkaupasta vähä juttuja, on pitäny tehä se jo pitkään ja nyt tuli sellanen fiilis et täytyy tehä se! Toi huppari = rakkaus.

Jokunen viikko sitten tsekkailin mikä tää Like Torches poppoo Ruotsista nyt sit on koska ne oli tulos Helsinkiin keikalle ja ne kiertää täs pian neversoren kaa + ne on ollu vissii ainaki Her bright skiesin ja Destinen lämppärinä (mun 3 rakkausbändii siis kyseessä) aattelin et ois kiva mennä.
 Katoin siin jotai kuvii ja kelasin et vois kuunnella jonku biisin, jolloin tajusin et niillä on saman niminen biisi kuin yhellä bändillä mistä pidin jokunen vuosi sitten. (oletin toki eka et se ois coveri) Pienen youtubissa pyörimisen jälkee tajusin et tää on se bändi, ne on vaa vaihtanu nimee. 
Kyseessä siis on You ate my dog (nimi on paras, kuka ees vaihtaa nimee jos on tollanen, niiku for real)
 Pieni mindfuck siis tuli ja pakkohan tonne keikalle oli sit mennä.Siel oli kans New Deadline jonka levynki ostin. Kuuluu kans niihi bändeihi jonka nimen oon tienny nii kauan ku muistan mut ikinä en oo keikalle menny. Voin kyl sanoo et jos tulee mahiksii nii meen kyl mielellää uudestaa!


Sit tää Like Torches. Mietin vaa täs et miten oon voinu missaa nimenvaihdon ja kaiken muun täs ajas. Siis kuuntelin You ate my dogii ihan sikana joskus 2011 paikkeilla suunnilleen ja ne oli jossai kohtaa mulle jopa Top 5 bändin kohalla. Kai ne vaa sit unohtu :D

Keikka oli MIELETÖN. Kuuntelin pari biisua ennen keikkaa ja täytyy kyl sanoo et tykkään ihan sikana!
Yltää mulla livebändeistä mitä oon nähny nii aika korkeelle, tosi hyvin otti kyl yleisön messii vaikka on the rocksis tunnetusti ei iha hirveesti aina ihmiset pakkaudu eteen :D En tiiä mitä sanoo, AA NIIN HYVÄ♥ Ja kuinka monen bändin kohdalla teil on käyny nii et laulaja tulee halaa EKAN keikan jälkee ja kiittää et tulit, ei mulla ainakaa yhdenkää enne tätä, täytyy olla jo kolmas vähintää keikkakerroista. Sekin teki jo paljon, nous heti kunnioitus bändii kohtaa.
En siis sano et laulajan ansioo, luulen et jos oltas jääty pidemmäks aikaa pyörii rocksiin nii loppubändiki ois tehny saman. Lähdettii siis melkee viimesten sointujen jälkee heti pois, ehittii rappusille asti ku tää tuli vetelee hihasta. 


 Eli mun suunnitelmissa oli et jos tää Like Torches on hyvä, lähden vielä seuraavana päivänä tsekkaa ne tampereelle ku olin suunnitellu meneväni muutenkin. Tarkoitus oli lähtee klo 10 bussilla mut miten siin ny niin kävi et lähdinkin 6.19 junalla? En nukkunu yhtään, lähin käytännös suoraa tuolta keikalta, kävin vaa himas pakkaamassa. Oli ehkä sponttaanein teko multa ja damn it feels good :D


 Katri oli vastassa, sekää ei ollu nukkunu yhtään. Mua ihmetytti se kyl oikeesti et mua ei oikeestaa koko päivänä väsyttäny kunnolla vaikka en ollu nukkunu minuuttiikaa! Yleensä siinä aamupäivästä alkaa silmät menee kii mut oikeestaa väsymys näky vaa sellasena koomailuna. 

 
Meillä oli siis siinä muutama tunti kulutettavana koska olin tampereella ehkä joskus puol 9 aikaan. Pakkahuoneella oli Ristirock niminen tapahtuma, joka oli siis joku jeesustelu-tapahtuma. Se alko joskus klo 14 ja noi soitti vissii kolmantena. Mietteet oli et "Mitäs vittua me täällä tehään?" ja etenki et "Mitä Like Torsches tekee täällä?"


Mut ei kai siinä, ne oli hyvii toisellakin kerralla, pakko päästä näkee viel joskus uudestaa! Oikeesti jo kelasin lähteväni ruotsiin ku nää kiertää neversoren kaa (koska ne ei kierrä suomen keikkoja niitte kaa) mut ehkä mä ny kestän...


 Katri on paras ku tuli mun kaa vaikka tää bändi on sille ihan tuntematon, oot rakas ♥
Ja yks juttu viel. EI ENÄÄ IKINÄ RISTIROCKIIN ELLEI SIEL OO JOKU TÄN TASONEN BÄNDI 
ps älkää IKINÄ menkö pastorit nimisen räppibändin keikalle. En oo eläissäni kuullu mitää niin kauheeta. peace!

3 kommenttia:

 1. Oot rakkaus ja meitsi o Poris pe-la !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Troll sit voi ol ettei nähä jos noi keikat nyt on mut oon suunnitellu tulevani poriin la yönä :DDDDDDDDDDDDDDDD fiksua

   Poista
  2. saatana !! noku isi menee vissii soinii la ni mun on pakko tul kotii koska nepa ku mutsi on töis :(

   Poista