lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kuka olis arvannut, että loppujen lopuksi se olenkin minä jossa on se joku vika?

"Oo-oo-oo outolintu, outolintu, kummajainen. Huuto kaikuu, se kysyy: ootko mies vai nainen?" Hah, tää on täs soinu kivasti koko päivän! Tosiaan mulla oli ihan mielettömän kiva päivä eilen! Koulussa ei muuta ku kävin tekemäs yhteishaun! Rukoilen sille että pääsisin Paasikivi Opistoon, sinne hain ekaks. Toka oli Ikata (ikaalisis) ja kolmas Nakkilas yks koulu minkä nimeä en ikinä muista.
Päivän musa
Klo 15 lähin Turusta ja olin Helsingissa klo 17. Juoksin sit klo 17.15 bussiin ja kerkesin just ja just! Olin Lohjalla joskus tunnin päästä ja eiku ettii mestaa! Tosiaan mun seura oli jo Lohjalla joten mun oli tarkotus löytää sinne yksin - mulla oli eniron kartta ja olin silti kävelemäs iha väärää suuntaan :--D Onneks ilma oli niin kylmä et ne lähti mua vastaan. Miten mä ikinä löydän mihinkää?Noh klo 19 aukes ovet ja siel oli puhalluttaja! 3 kerta kun missään on tää tehty ja must iha fiksua! JA SAATIIN NE PILLIT OMAKS! Oon aina halunnu hei? =D Siel soitti joku Urja ensimmäisenä mut oli aika raskast kuunneltavaa joten jätettii väliin suosiolla ku facebook oli paljon kehittävämpää! Sen ensimmäisen esiintyjän jälkeen oli joku vartin kestävä tanssiesitys. Sen jälkee pian alko soittaa Breakneck! Tykkään niist koko ajan vaan enemmän. Joku niis on mikä vaan saa ne erottuu joukost ja kuulostaa mun korvaan iha hyvältä!


Ja no sitte oli vuoros Mansesteri (?) jossa laulo McMane.

Pasa alotti sit sen jälkee. Ja hei, onhan ne nyt iha äärimmäisen hyviä! 
Siis jos et oo kuullu nii kuuntele toi outolintu tuolt alhaalta tai jos et tykkää niin keikalle siitä! Nää on oikeesti iha mielettömiä livenä ja huipputyyppei muutenki! Itelle toi oli toinen kerta ku oon poikii käyny kattomas. Oon silti tykänny niist varmaa vuoden 2011 alusta/ 2010 lopusta. Niitten levy on yks parhaista, mitä mun levyhyllystä löytyy JA TOSSA EN TODELLAKAA VALEHTELE! Lyriikat on uniikkeja ja energia omaperäistä! Meikä on myyty ♥

Ostin tosiaa tuommoset! Himosiistii et niillä oli niit mukana ku on pitäny ostaa mut en saa aikaseks tilaa :--D 5e klp!
7 kommenttia:

 1. :---D voit kuvitel mun ilmeen ku kuvittelen sut pää heilumas lagisena :D ei ollu järskää kel huudel :((((

  VastaaPoista
 2. missä street teamissa oot ja missä oot ollu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulun Hey Heatherin, The Winylsin, Negativen, Novellan, Automatic Eyen tiimeihin :)!

   Ja oon lähteny menee Firealin teamista koska kusipäitä kaikki, bändissä siis xd ( ja perustin ignoring timeliles street teamin jonka lopetinki ite sit)

   Poista
  2. Okei :) Kui kusipäitä? :D

   Poista
  3. Koska laulaja ainaki tuli valittaa mulle kuinka en oo tehny tehtävii ollenkaa (sanoin et oon tehny enemmä ku monet muut) ja vaa jankkas. se poisti mut ja yhen toisen street teamilaisen yhteisöistä yms yms PASKAA. Nii ja oon mä MadCraftin NetTeamissaki :3

   Poista
 3. Oli kyl aivan mahtireissu! Ja must oli kiva tutustua suhunki vähän paremmin! :) (ja kiitokset sun teräshermoista mun suhteen xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli äärimmäisen kivaa ! :3 pitää tulla teijä kans useemminki reissailee )!

   Poista