maanantai 5. maaliskuuta 2012

"Noi on noita röyhkeitä Hei Heter faneja.."

Moikka :>! Mulla on ihan mieletön fiilis oikeesti, voisin vaan halailla kaikkii ja hymyillä koko loppu elämän. ♥ Viimeks kirjotin että olin lähdössä Tampereelle! Lähdin melkein heti koulun jälkeen Lauran ja Iskän kanssa kohti Tretä. Iskä lähti saappaanheitto-kisoihin ja me oltiin keskustasssa sit Katrin kanssa! Käytiin jätskillä ja leffassa (Kulmien pojat oli leffa, oli muuten aika jäätävä. Vähän niinkuin kuvailtiinkin "Herskyvän hauska") Lauantaina vaan lagattiin meillä ja värjättii katrin hiuksia! 


Nuoltava kivi!


 Ja sitten päästäänkin sunnuntaihin! Herättiin Katrin kanssa ysin pintaan ja klo 11 lähdettiin junalla kohti helsinkiä. Ajatus siis oli jonotella rauhassa eturiviin Glorian edessä 7 TUNTIA. Oliko viisasta? No ei ollu, mut hauskaa oli! Gloria = rakkauspaikka, mut meijän onneks ulkona oli lämmin ku paisto aurinko...mikä meni pieleen? Ei meillä lämmin ollu, toki siinä oli varjo missä istuttiin, mites muutenkaan! No meillä oli siin sit pienimuotoinen leiri, OLI LETUT JA KAIKKI. (ja pakko mainita et katrilla oli ruusukuvioiset yöhousut jalassa, ei keränny katseita :>) Ja noh jos ei kumminkaan mennä yksityiskohtiin. Meitä pidetään hulluina, tosin ei oo eka kerta. Mut kerran yhdellä Hey Heatherin keikalla meihin viitaten joku sano "Noi on noita röyhkeitä hei heter faneja" ja se toki jäi elämään. Mut nyt voisin väittää et ennemminkin kovaäänisiä tai hulluja hei heter faneja! Young Guns fanit ne röyhkeitä on..
Ovet aukes sitten klo 19 pintaan ja Hetukat (uus lempinimi pojille, KIITOS JOSE) alotti klo 20. Pojat oli taas niin huikeita oikeesti! Viimeks sanoin että 7.1 oli paras keikka missä oon niiltä oon ollu, mut tää oli vieläkin parempi! ♥ Young Guns oli kans ihan jees, ei niin paska kuin odotin :d (mut siltiki ne on perseestä!)
Loppuilta meniki heteroitten jälkeen aulan ja keikkasalin välillä. Lähdettii sit klo 23 bussillä kohti masennusta, eli turQa♥ kultapoika1 kommentti: