torstai 21. kesäkuuta 2012

Still feels like the first day of my life.

Moikka!


Juu eli 12pv lähdin seurailemaan Radio Aallon Helsinki-päivän konserttia Kaisaniemeen! Päätös siitä et lähdetää sinne tuli vissii päivää tai kahta ennen mut oli pakko. Oltiinhan me siellä viime vuonnakin!
Lähdettii tosiaan joskus klo 11 aikaan muistaakseni Turusta ja Helsingissä oltiin sit klo 13 aikoihi. Käytii syömäs ja mentii suoraatietä kaisaniemeen. Ovet aukes klo 15 joten jonotust oli vaivainen tunti ja oltiin taas ikään kuin oikeesee aikaa siel koska päästiin tokaan riviin tost huolimatta! :D 


 Eka esiintyjä oli Reckless love, jonka takia meinasin koko konsertin jättää välist mut onneks mentiin. (ei sillä et oisin pitäny siitä..)


 Erin oli seuraava esiintyjä. Oon pitäny siitä jonki aikaa ja livenä tykkäsin kans, se on sulonen!


 Poets of the fall = rakkaus. Ei mul hirveesti lisättävää, ne on mahtavia!


 Hoho, toinen syy miks meinasin jättää tän konsertin välistä. Oon nähny Herran Ylpön nyt neljä kertaa ja ei, ei iske yhtään. Okei, sillä on ihan mielenkiintosii lyriikoita mut se on todella pelottava! :D


 Nyt täytyy miettii sanat tosi tarkkaan. Kysees on siis Lauri Tähkä ja en todellakaa siedä sitä. Mut arvatkaa mitä, tää oli hyvä! :----D En ymmärrä miten pidin siit mitä näin mut no, en mee kieltää mitää! 
Ps, Laura oli tos kohtaa viel eturivis ku se siihe hetkeks pääs, ja tää tähkä laulo Lauralle
Meinasin kuolla nauruun takana, anteeks.


 Happoradio ♥ Voiko sulosempaa yhtyettä ollakkaa? 
Aivan mahtavii ja niitten lyriikat vaan on niin täydellisii, en varmaa ikinä kyllästy niihi.


 Ja mitä odotin koko illan? 
NO THE RASMUKSEN ESIINTYMISTÄ
Siit on noin 4vuotta kun näin ne viimeks ja tuli muistoi mieleen. Uudet biisit ei oo lähellekkää niin hyvii ku vanhemmat mut bändin live on edellee samaa ku mitä silloin joten en voi muuta sanoo ku että kiitos ♥ Ne on ihania !


Seuraavana päivänä lähdin jo aamupäivällä Äitin ja Iskän kanssa kohti Urjalaa, jonne ne vei meijän perhetutun, lähdin sieltä bussilla Tampereelle. Syy oli? - Makso huimat 3e vähemmä mut kesti 2h vähemmä myös joten päätin tehä näin :D Olin siis katrilla 13pv ja 14pv. 15pv lähdettiin Poriin. Tarviiks mun ees kertoo et miks?


Oikeestaa en itekkää tiedä, jotenki se vaa vetää meit puoleesa mut onneks The Master Volume on olemas nii meil on sentäs joku syy mennä..

En kerro yksityiskohtii joten voin sanoo että tunteit riitti. Hengattiin porin seutuvii koko yö ja aamu keikan jälkeen. Oltiin mm keikkapaikan ulkopuolel kuuntelemas ku joku bändi laulaa "hyvää lihaa", oltiin ällöttävän miehen matkas ja sen suunnitelmat sai mut melkee oksentamaan, oltiin kespalla lagaamassa ja miettimäs et mitä vittuu just tapahtu ja et MIKKO ON IHANA ♥, oltiin porin juna-asemalle klo 6-10 meikkaamas ja syömäs yms.

c katri

 Lähdettiin siis 10.08 junalla Tampereelle. Asemallaki joku tosi hämärä mies tuli juttelee meil siitä et kuin kuuma sillä on. Kristiina oli trellä jo ku me tultiin ja käytii syömäs. Käveltii sit liian pitkä matka keikkapaikalle,  jossai TMV keikka oli.


 Että kiitos The Master Volume taas, ootte mahtavii! ♥
Erityiskiitokset mikolle, tiiät miks ja toivottavasti Dr pepper oli hyvää! :)♥

2 kommenttia: