lauantai 23. kesäkuuta 2012

Would you tell me how could it be any better than this?

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE !


Mun juhannus on menny kotona aurinkoisessa säässä ja ihan mukavasti! Toki ois toivonu et pääsis mökille mut kyl se näinki menee :) 
Nyt tosin sataa vettä, mun seuraavaan tulevaan viikkoon ei oo viel kertyny viel mitää tekemistä joten saa nähdä mitä tuun postailee, ehkä jotai samanlaista kuin nyt tai ehkä saan itteni tekee jotai postaamisen arvosta..who knows! Tost kännykäst sen verran et mun känny hajos viimesimmällä junamatkalla minkä matkusti tampereelta helsinkiin joten otin lainaan iskän työpuhelimen, tosin se ei tiiä siit mitää ku se on ruotsissa! Toivon et ens viikon sisäl saisin uuden :)
Mun Kuningasidean levyjulkkarit muute jäi välist ku mun rahapussi putos Tampereen juna-asemalle joten en kerinny ku käväsee tavastian ovilla ku se pussi tuli seuraavalla junalla helsinkiin, kiitos katri ♥ Okei oisin kerinny keikalle viel mut fiilikset oli menny aika hyvin xd

1 kommentti:

  1. VOIT KUVITELLA KU MÄ YKSIN SIEL KAUHEES PISSAHÄDÄS JUOKSEN PITKI JUNA ASEMAA KYSELEMÄS ET MITÄ PITÄÄ TEHÄ MIHI PITÄÄ MEN JA SIT TULEE VIEL FUCK ME I'M FAMOUS TILANNE KAIKEN KUKKURAKS NI HUHHU ! moi.

    VastaaPoista